Professionele NEN 2580 meting bij verkoop en aankoop

Zodra je woning te koop wordt aangeboden is het verplicht om een meetrapport volgens de NEN2580 norm te hebben. Dit inmeten van de woning en het meetrapport kunnen we voor jou verzorgen.

NEN 2580 is de norm waarin richtlijnen zijn opgesteld voor het opmeten van de inhoud en gebruiksoppervlakte van woningen en gebouwen. Deze norm is ooit ontstaan om misverstanden te voorkomen over het gebruiksoppervlak. Met een NEN 2580 meting wordt jouw woning uiterst accuraat ingemeten. Het resultaat staat in het NEN 2580 meetrapport. Hiermee weet je zeker hoeveel meters je daadwerkelijk gaat kopen of verkopen.

Over het meetrapport

In het meetrapport worden de ruimtes verdeeld in een aantal categorieën:


* Gebruiksoppervlakte wonen
* Gebruiksoppervlakte overig inpandige ruimte
* Gebruiksoppervlakte gebouw gebonden buitenruimte
* Gebruiksoppervlakte externe bergruimte
* Bruto inhoud.

Voorkom ruimte voor verrassingen en laat je huis nauwkeurig meten!

Luxe 3D plattegronden

Wij bieden als aanvulling op het meetrapport de volgende diensten aan:

  • We creëren mooie luxe 3D plattegronden met alle meubels en buitenruimtes, ook wel sfeerplattegronden genoemd. Deze plattegronden zijn ontworpen om de verschillende ruimtes van een woning visueel in kaart te brengen.

  • Potentiële kopers kunnen deze sfeerplattegronden in 3D bekijken, waardoor ze een gedetailleerd beeld krijgen van hoe de woningen eruitzien en welke mogelijkheden ze bieden.

  • In tegenstelling tot standaard zwart-wit plattegronden, die vooral praktisch zijn, voegen onze luxe 3D plattegronden een sfeervol element toe aan de presentatie van uw woningen.

  • Onze digitale expertise stelt ons in staat om meubels en een prachtige houten vloer digitaal toe te voegen, waardoor mensen snel kunnen zien hoe de ruimtes eruitzien en hoe ze kunnen worden ingericht.

Hier zijn enkele sfeerfoto’s ter aanvulling op de presentatie van leegstaande nieuwbouwwoningen. De woningen zijn niet gemeubileerd zijn, maar toch krijgt de koper al een goed beeld van de beschikbare ruimtes.

Breng woningen tot leven met onze luxe 3D plattegronden en sfeerfoto's