Totaal woningverkoop pakket: begeleiding van A tot Z

Bij ons eerste bezoek aan jouw thuis zijn wij er helemaal voor jou om jouw unieke verhaal te horen. Van de geschiedenis van jouw woning tot jouw toekomstdromen, we laten niets onbesproken. Heb je al een nieuwe woning in gedachten, of ben je nog aan het zoeken? Samen ontwikkelen we een duidelijk overzicht en bepalen we de beste strategie: eerst verkopen of toch eerst kopen. Met een scherp oog voor detail maken we een plan dat perfect aansluit bij jouw situatie en stippelen we een zorgvuldige tijdlijn uit voor het verkoopproces.

Laten we hand in hand werken aan jouw succesvolle toekomstige stap!

Jouw woningverkoop: stap voor stap begeleid!

We begeleiden je stap voor stap bij het verkopen van je woning. Van het verkoopklaar maken van je huis tot de definitieve overdracht, we staan klaar om je te ondersteunen. Hieronder volgt een beschrijving van elke fase in dit traject, zorgvuldig ontworpen om jouw woningverkoop soepel en succesvol te laten verlopen.

Verkoopklaar maken

Een succesvolle verkoop begint met jouw goede voorbereiding. Samen verzamelen we alle belangrijke informatie over jouw woning. We vullen de vragenlijst over de woning en de lijst van roerende zaken in. Vervolgens lopen we samen door jouw huis, waarbij ik kritisch kijk en je talloze tips geef om je huis nog aantrekkelijker te maken. Dit kan variëren van opruimen tot het aanpakken van kleine klusjes, zoals het vastzetten van losse plinten of het repareren van een klemmende deur. Deze kleine investeringen betalen zich dubbel en dwars terug. Onthoud, we doen alles om jouw woning tegen de hoogst mogelijke prijs te verkopen.

Presentatie

Bij de presentatie van jouw woning zetten wij in op topkwaliteit. Samenwerken we met een professionele fotograaf om je huis optimaal in beeld te brengen. Op de dag van de fotoshoot verzorgen we de verkoopstyling. We gaan een stap verder met het maken van een unieke video die de charme van jouw woning benadrukt. We zorgen ook voor een professionele meting volgens de NEN2580 norm, inclusief een gedetailleerd meetrapport en 3D-plattegronden. Voor de online presentatie stellen we samen een pakkende verkoopbeschrijving op, waarin jouw ervaringen en de sterke punten van jouw woning naar voren komen.

Online!

Zodra jouw woning online staat, starten de bezichtigingen en verwachten we veel interesse. Jouw betrokkenheid als verkoper is van grote waarde. Je kunt ervoor kiezen om aanwezig te zijn bij de bezichtigingen of deze zelf te leiden na een training van ons. Als je de bezichtigingen liever aan ons overlaat, is dat ook prima. Wij zorgen ervoor dat bezoekers zich echt kunnen inleven in het wonen in jouw huis. Na de bezichtigingen begeleiden wij je door de biedingen en onderhandelingen, en geven wij advies over welk bod het beste past bij onze verkoopstrategie.

Afhandeling

Gefeliciteerd, jouw woning is verkocht! In deze laatste fase nemen wij alle administratieve taken op ons en zorgen we samen voor een vlotte ondertekening van het koopcontract. Op de dag van de overdracht doen we een laatste inspectie van jouw woning en begeleiden we je naar de notaris voor het ondertekenen van het definitieve koopcontract. Deze fase is essentieel om alles succesvol af te ronden. Onze rol is ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, zodat je met een gerust hart en tevreden gevoel terug kunt kijken op een succesvolle verkoop.

Jouw woning, onze toewijding - samen stappen we naar een succesvolle toekomst.